Köpvillkor webbshop


Allmänt

Deli Verkstan
Odelbergs väg 3, 134 40 Gustavsberg
08-570 242 46
deli@delselius.se
Organisationsnummer: 559112-0794
Juridiskt namn: Delidelicious AB

Genom att lägga en order på deliverkstan.se samtycker du till följande villkor och regler.

Priser och avgifter

Alla priser är angivna inklusive moms. Deliverkstan.se reserverar sig för eventuella uppenbara felskrivningar avseende pris eller annan information i webbshoppen.

Ångerrätt

Kunder i webbshoppen har ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Det innebär en rätt att inom 14 dagar från köpet ångra köpet av varor.

Ångerrätten gäller inte varor som inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl eller varor som snabbt kan försämras eller bli för gamla. Ångerrätten gäller inte heller varor där förseglingen har brutits av konsumenten.

Upphämtning av beställda varor

Vi skickar inga varor, alla beställningar hämtas på plats i vår fysiska butik på Odelbergs väg 3 i Gustavsbergs hamn.

Reklamation

Om det enligt bestämmelserna i gällande konsumentskyddslagstiftning är fel på en vara har kunden rätt att reklamera felet. Reklamation ska ske till Deli Verkstan inom skälig tid efter det att kunden har märkt eller borde ha märkt felet.

Force majeure

Skulle deliverkstan.se på grund av yttre omständigheter som rimligen kan anses ligga bortom Deli Verkstans kontroll vara förhindrad att utföra sina åtaganden gentemot kunden inom utsatt tid eller härav vara förhindrad att alls utföra sina åtaganden, ska detta inte anses vara ett brott mot dessa villkor. Oavsett orsaken därtill kommer Deli Verkstan alltid att i möjligaste mån kompensera för yttre omständigheter för att kunna utföra sina åtaganden och i de fall där detta inte är möjligt kompensera kunden.