EN SALUHALL I MINIFORMAT

VÅRT TÄNK

Varje matupplevelse hos oss bygger på en kombination av bra råvaror, kunskap och nyfikenhet, i en miljö som tilltalar alla sinnen. Kvalitet genomsyrar allt vi gör. Vällagad mat gjord på fina råvaror är en självklarhet för oss, allt för att kunna erbjuda våra gäster en upplevelse av högsta kvalitet. Vi har en delidisk, en dessertavdelning och ett eget kök där vi lagar mat till våra matkassar och gör våra egentillverkade produkter. Välkomna att besöka oss på Deli Verkstan!

WEBBSHOP

I vår webbshop har vi ett urval av produkter och kan du handla hemma i lugn och ro. Du kan handla när du vill, dygnet runt och sedan komma och hämta upp din beställning när det passar dig! Vi kan till och med komma ut med leveransen till bilen när du har vägarna förbi.

Besök vår webbshop!
Ordinarie öppettider

Måndag – Fredag 10.00-19.00
Lördag 10.00-18.00
Söndag och helgdag 12.00-16.00

Adress och telefon

Odelbergs väg 3, 134 40 Gustavsberg
08-570 242 46

Öppna i Google Maps

MIDDAGSKASSAR

ENKELT, SNABBT OCH VÄLDIGT GOTT

I Deli Verkstans matkassar hittar du färdiglagade och förberedda klassiker och nya spännande rätter, lagade av kockar med stor kärlek. Allt för att förenkla och förgylla din vardag. Du kan köpa dem via vår webbshop eller i vår butik i Gustavsbergs hamn.

Besök vår webbshop!

HANDPLOCKAT OCH HEMLAGAT

REJÄL MAT VI SJÄLVA VILL ÄTA

Vi lagar och säljer mat som vi själva vill äta. Förstklassig, genuin mat som är tillagad från grunden. Vi har i första hand svenska produkter som är närproducerade eller tillagade av oss i vårt eget kök, men även goda, utvalda produkter från utlandet. Kom gärna in och smaka!

LAGA MAT SMART

NOLLVISION I TID- OCH MATSVINN

Vi värnar inte bara om riktigt god mat av högsta kvalitet, vi strävar också efter en nollvision i matsvinn och en enkelhet i mattillverkningen som kan bidra till detta. Dessutom är vår mission att minska även tidsvinnet för våra kunder, de dagarna maten tar för lång tid att laga och man hellre vill umgås med familjen – men ändå äta god och vällagad mat. Då kan man köpa grunden hos oss och gör piffet själva!

RECEPT & AKTUELLT

middagskassarUncategorized
20 mars, 2020

Middagskasse från Deli Verkstan

Är du en matälskare och lever för att sätta guldkant på vardagen, men inte alltid finner tiden till att själv göra utsökt mat från grunden?
Tips
28 augusti, 2019

Riktigt go körv

Kan man tröttna på korv? Absolut! Men bara om man äter trista korvar med trista tillbehör. Vi erbjuder inga trista korvar! Bara riktigt härlig go körv!
ReceptTips
30 september, 2018

7 goda burgare och biffar

Detta är vardagsmat som går att göra nyttigt, fräscht och snabbt. Här är 7 tips på hur du får ihop goda måltider med biff och burgare.

HITTA TILL OSS

Öppettider

Måndag – Fredag 10.00-19.00
Lördag 10.00-18.00
Söndag och helgdag 12.00-16.00

Adress och telefon

Odelbergs väg 3, 134 40 Gustavsberg
08-570 242 46

Öppna i Google Maps

Om Deli Verkstan

Organisationsnummer: 559112-0794

Juridiskt namn: Delidelicious AB

email: deli@delselius.se