Långbakad svensk karré Korean style med teriyakiglaze, grillad pak choy, kimchimajonäs med bön- och linssallad. Här är en liten film så att ni ser hur man tillagar denna härliga matkasse.
Gör så här:
Steg 1: Ta fram den långbakade karrén och låt den få rumstemperatur.
Steg 2: Dela upp Pak choy på längden i två delar. Pensla med teriyakisås på insidan och stek i lite neutral olja (eller grilla) tills den får en härligt gyllne färg.
Steg 3: Innan servering steker du på karrén snabbt i riktigt het panna och lite olja så det blir en fin yta (man kan även lägga på grillen). Pensla på en del av teryiakysåsen och bryn snabbt.
Steg 4: Servera med kimchimajonäs, bön- och linssallad och den goda teryiakisåsen.
Njut nu ordentligt utav detta och känn dig stolt över att du lagat en sådan härlig måltid!