Skip to main content
0
NärodlatReceptTips

Ost- och charkbrickan finns nu i flera varianter!

By 12 januari, 2018juni 17th, 2019No Comments

Det började med att vi la ut en bild på en ost- och charkbricka på FB och Instagram och redan efter några timmar var alla de brickor vi förberett köpta. Schoooop sa det! Så vi fattade vinken, våra kunder gillade detta koncept! Så vi tänkte att vi kör vidare med det – och vidareutvecklar det vartefter. Nu finns olika storlekar och kostnaden varierar lite beroende på storlek och innehåll förstås (från omkring 150:- till 400:-). Vi kommer även att kunna ordna en ost- och delibricka för de som inte vill ha kött på sin bricka! Då kommer det istället att finnas lite härliga oliver, röror eller nötter istället. Och massor av härliga ostar av varierande slag!

Just den brickan på bilden har ostarna Löfstalund, Comté, Oxdjupet, Montenebro, Reypenaer, Suisse parmesan samt vildsvinssalami, Coppa, tryffelsalami, inlagda chilifrukter och semisoltorkade tomater. Och tanken är att vi ska variera innehållet på ostbrickan så att våra kunder får chans att prova lite olika ostar och delikatesser!

Ett litet tips är att lägga upp det på en vacker tallrik och lägga upp de inlagda chilifrukterna och tomaterna i skålar. Servera gärna med ett gott glas vin! Voila! Lyx på ett superenkelt sätt!

Kom in och testa! Och vill ni vara riktigt säkra på att de ska finnas när ni kommer så kan ni ringa oss på 08-570 242 46 och boka en bricka i lagom storlek så lägger vi undan med rätt size och innehåll till er! Välkomna!